Millega me tegeleme

Teenused ja tooted

Maarjakase müük ja kasvatamine

Maarjakase ehk karjala kase salmiline ja kirimustriline puit kuulub kümne maailma kalleima väärispuidu hulka.

Loe lähemalt

 
Jõulukuuskede kasvatamine ja müük

Pae OÜ tegeleb juba aastaid ligi 25 hektarisel maalapilt jõulukuuskede kasvatamisega. Tegeleme ka kuuskede jae- ning hulgimüügiga.

Loe lähemalt

 
Toodete müük

Siit alajaotusest leiad erinevad meie poolt müügiks pakutavad tooted. Hetkel on saadaval erineva läbimõõduga ja pikkusega värskelt raiutud notte.

Osta

 

Maarjakase müük ja tellimine

Uuri lähemalt ja vaata kuidas tellida.

Kes, kus, mis

Meist

Endine Laheotsa talu peremees Johannes Valk jätkab tootmist osaühingu Pae OÜ tegevjuhina.
Rajatud on 50 ha pinnaga aiaga ümbritsetud istandik kus kasvavad maarjakased ja nende vahele isutatud kuused. Viimastest disainitakse korduvate kujunduslõikuste abil jõulukuused. Majandame sajal hektaril metsa kuhu istutame välja raiutava väheväärtusliku valge lepa asemele järk-järgult kiirekasvulise ja vaigurikka eurojaapani hübriidlehise. Tänu kõrgele vaigusisaldusele ei vaja lehise puit kemikaalidega töötlemist ka juhul kui seda kasutatakse niisketes oludes. Kaasikus kasvatame chaga 't ehk musta pässiku raviseent.

Maarjakase müük

Galerii

Loe ka seda

Mida kliendid meist räägivad

caret-down caret-up caret-left caret-right
KÄTLIN

Tere!
Tahtsime tänada imekauni jõulukuuse eest, mida saime soetada Laagrist, plats nr 8. Väga-väga ilusad kuused olid. Meie kodu ei ole kunagi kaunistanud selline iludus.
Suur tänu teile. Loodame,et saab toredaks kombeks ja tulete järgmine aasta sama moodi müüma.

JANE
Aitäh imelise jõulupuu eest! Kuuse valimine istanduses osutus päris raskeks, sest kõik puud olid omamoodi ilusad. Valik võttis silme eest nii kirjuks, et meeltesegaduses unustasime oma saegi maha ja käisime seda veel ööpimeduses otsimas.
MIHKEL

Kui juba kord oled koju toonud Johannese jõulukuuse, siis tee viib ikka tagasi. Meie pere sõitis juba kolmandat korda Pärnust Johannese kuuskede istandusse! Mis võiks olla mõnusam, kui perega veedetud päev ja koos valitud jõulupuu! Istandusest ise valitud kuuses ei pea kunagi pettuma.

KAJA

Kauneid jõule teile, tänu teile on mul elu kõige ilusam jõulupuu saadan pildi ka teile,tänud ja kõike kaunist....

Vajad infot...?

Võta ühendust

Kontakt

Paekodu, Pae küla, Lääne-Harju vald,

76015 Harjumaa, Eesti Vabariik

Tel. +372 5012136

E-post: info@veed.ee